Lirik Lagu Cidro 3 - Cak Percil

Lirik "Cidro 3"

Ora perpisahan sing dadi getuning atii
Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
Nyenengi sliramu gawe loro atiku
Getune nyapo mbiyen ketemu

Jare kowe wes ngukir jenengku
Mbok patri ning njero atimu
Yen iling mbiyen karo janjimu
Tresnomu mung siji yo aku

Ningopo saikine cidro
Kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo

Sopo wonge sing ra bakal tatu
Nyenengi wong koyo sliramu
Ngomong cinta sayang mung ning aku
Janji setiyo sak umur uripmu

Ningopo sak ikine tego
Ning ngarep moto kowe nggandeng wong liyo
Hohooo hohooo keiris atiku

Ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu
Mergo roso perihe ning njero dodoku
Gulone manis isih manis madu
Mergane sing mbok iris atiku

Ora perpisahan sing dadi getuning atii
Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
Nyenengi sliramu gawe loro atiku
Getune nyapo mbiyen ketemu

Sopo wonge sing ra bakal tatu
Nyenengi wong koyo sliramu
Ngomong cinta sayang mung ning aku
Janji setiyo sak umur uripmu

Ningopo sak ikine tego
Ning ngarep moto kowe nggandeng wong liyo
Hohooo hohooo keiris atiku

Ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu
Mergo roso perihe ning njero dodoku
Gulone manis isih manis madu
Mergane sing mbok iris atiku

Ora perpisahan sing dadi getuning atii
Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
Nyenengi sliramu gawe loro atiku
Getune nyapo mbiyen ketemu 
Getune nyapo mbiyen ketemu

Post a Comment for "Lirik Lagu Cidro 3 - Cak Percil"