Lirik Lagu Banyu Moto - Syahiba Saufa

Lirik " Banyu Moto"

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Tembang iki tak gawe mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani nganti saiki
Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe ayeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu tresnaku

Tembang iki tak gawe mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani nganti saiki
Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe ayeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu tresnaku

Post a Comment for "Lirik Lagu Banyu Moto - Syahiba Saufa"