Lirik Lagu Ati Sing Liyo - Sasya Arkhisna

0
Lirik "Ati Sing Liyo"

Pancen iki duduk dalane
Aku lan sliramu wes duduk jodone
Tak tompo kanti ikhlas atiku
We medot tresno mergo ati sing liyo

Kadung jeru nandes atiku
Tresno sing tak roso karo sliramu
Padang langit iki malih dadi mego mendung
Tangise ati ra biso ketulung

Ilang wes ilang kari kenangan
We medot tresnoku demi deke sing mok sayang

Mung siji penjalukku we jo sampek lali
Karo aku sing tau bahagia ro dirimu
Kabeh perjuanganku ora mbok regani
Tunggunen karmamu yang menanti saat nanti

Netes iluh ning pipiku sing deres mili iki
Mergo atimu wes digawe ayem karo wong liyo
Sing tak karepake mugo kowe biso bahagia karo deke

Ilang wes ilang kari kenangan
We medot tresnoku demi dek'e sing mok sayang

Mung siji penjalukku we jo sampek lali
Karo aku sing tau bahagia ro dirimu
Kabeh perjuanganku ora mbok regani
Tunggunen karmamu yang menanti saat nanti

Netes iluh ning pipiku sing deres mili iki
Mergo atimu wes digawe ayem karo wong liyo
Sing tak karepake mugo kowe biso bahagia karo deke
Sing tak karepake mugo kowe biso bahagia karo deke

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top