Lirik Lagu Aku Cah Bakoh - Sasya Arkhisna

0
Lirik "Aku Cah Bakoh"

Bade dipontang pantingke
Meh model kepiye
Kulo mung manut dalene
Gusti sing nentokne

Mboten ajeng sambat
Kulo tasih kuat
Semangat lan mboten njepat

Gusti kulo tasih semangat ngadepi kabeh
Kulo tasih bakoh amergo kulo sumeleh
Mboten ajeng sambat gusti mboten sah kuwatir
Kulo masih semangat hingga di titik akhir

Kabeh iki pancen sing terbaik dinggo aku
Matur suwun gusti sampun nguatke atiku
Kecewa lara duka senang susah bahagia
Semua ku rasa hingga aku pun tak berdaya

Bade dipontang pantingke meh model kepiye
Kulo mung manut dalene gusti sing nentokne
Mboten ajeng sambat kulo tasih kuat
Semangat lan mboten njepat

Matursuwun gusti matursuwun sanget
Sampun diparingi ati sing kuat go banget
Nompo kasunyatan sing soyo ugal ugalan
Aku ora mundur aku tetap siap tempur

Paribasan nandur telo ning ngisor wet gedang
Aku kudu lilo ikhlas golek dalan padang
Bokdo mangan mangan ketupat jo lali pyuri santen
Mbok menawi lepat kawulo nyuwun ngampunten

Bade dipontang pantingke meh model kepiye
Kulo mung manut dalene gusti sing nentokne
Mboten ajeng sambat kulo tasih kuat
Semangat lan mboten njepat

Bade dipontang pantingke meh model kepiye
Kulo mung manut dalene gusti sing nentokne
Mboten ajeng sambat kulo tasih kuat
Semangat lan mboten njepat

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top