Lirik Lagu Nyikso Batin - Safira Inema

0
Lagu nyikso batin di nyanyikan oleh safira inema. Berikut lirik lagu nyikso batin by safira inema.

Lirik Nyikso Batin

Kesel atiku
Sabar ngerteni

Ngempet loro ning ati
Tresno karo kowe
Opo kudu larane
Nangis batin nganti koyo ngene

Wes mas aku sing mundur
Ketimbang tak teruske
Tresnoku dadi tambah ajur
Jare cintane bubrah
Roso ati ra nggenah

Aku pengen pisah
Nanging sliramu wegah

Wes aku ra kuat
Aku tak sing minggat
Tresno iki udu dolanan
Loro atiku ra karuan

Tresno sing suci
Saikine tinggal janji
Tangise ati dadi bukti

Ra kuat aku nyikso batin lan atiku
Trimo oketimbang dadi tambah loro
Lilakno aku nyanding tresno sing liyane
Iso nompo atiku opo anane

Wes mas ikhlasno aku
Mungkin dalane pisahan
Aku marang sliramu
Tresno iki tak pendem
Sak jeroning ati
Ikhlas lahir batinku
Mugo iso oleh ganti

Njero dodo uwes nerimo
Aku mung iso ndongo
Kowe nggandeng lanangan liyo
Aku tak sing lungo atiku loro

Tresno sing suci
Saikine tinggal janji
Tangise ati dadi bukti

Ra kuat aku nyikso batin lan atiku
Trimo oketimbang dadi tambah loro
Lilakno aku nyanding tresno sing liyane
Iso nompo atiku opo anane

Ra kuat aku nyikso batin lan atiku
Trimo oketimbang dadi tambah loro
Lilakno aku nyanding tresno sing liyane
Iso nompo atiku opo anane

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top