Notifikasi
Tidak ada notifikasi baru.

Lirik Lagu Mbiyen - Sapangira feat Yolan Ichis

Berukut lirik lagu Sapangira feat Yolan Ichis Mbiyen yang sahaat ini baru trending
Lirik Lagu Mbiyen

nyendero neng awakku
ngomongo lan cerito ro aku
cerito susah keselmu
lan seneng senengmu.
saben dino dinamu

kowe nyawang awakku
maringi janji tresno neng ngarepku
terukir legi ing lathi
pait kroso ing ati
pas aku mulai mirsani

kenangan kenangan legi
seng wes dilewati
ilang ngelayang ing sewengi

cerito cerito wingi
ora iso lali
opo meneh kudu dibaleni

duh Gusti kulo nyuwunne
tulong jogo de'e.
sang dewi seng ora bali

aku ora iso nrimo
kowe nyandeng ro wong liyo
seng marai atiku loro

kenangan kenangan legi
seng wes dilewati
ilang ngelayang ing sewengi

cerito cerito wingi
ora iso lali
opo meneh kudu dibaleni

duh Gusti kulo nyuwunne
tulong jogo de'e
sang dewi seng ora bali

aku ora iso nrimo
balung rusuk'e wong liyo
seng tau tak larani mbiyen
seng marai atiku loro
Lirik Lagu Sapangira Yolan Ichis
Join the conversation
Post a Comment