Notifikasi
Tidak ada notifikasi baru.

Lirik Lagu Dalan Tresnoku - Yeni Inka feat Abiem Pangestu

Lirik Lagu Dalan Tresnoku
Lirik Dalan Tresnoku

Tak tenani.. Tak ugemi..
Ra bakal koe tak kecewakne..
Suwun gusti kulo sampun di paringi
Wong siji sing iso ngimbangi
Perasaan iki..

Ojo nganti.. Ndue roso..
Yen tresnaku iki mung dolanan..
Setioku iki wes ra kurang kurang..
Koe tak eman eman
Koe sing tak sayang sayang..

Ayem ati.. Ku nyanding sliramu..
Ojo diculke tali tresnomu dinggo liane..
Cukup mung aku sing nompo tulus
Tresnamu kui.. Mugo iki takdire..
Dalan tresnoku iki yo mung karo koe..

Ojo nganti.. Ndue roso..
Yen tresnoku iki mung dolanan..
Setioku iki wes ra kurang kurang..
Koe tak eman eman
Koe sing tak sayang sayang..

Ayem ati.. Ku nyanding sliramu..
Ojo diculke tali tresnomu dinggo liane..
Cukup mung aku sing nompo tulus
Tresnamu kui.. Mugo iki takdire..
Dalan tresnoku iki yo mung karo koe..
Yo mung karo koe..

Ayem ati.. Ku nyanding sliramu..
Ojo diculke tali tresnomu dinggo liane..
Cukup mung aku sing nompo tulus
Tresnamu kui.. Mugo iki takdire..
Dalan tresnaku iki yo mung karo koe..

Lirik Lagu Yeni Inka feat Abiem Pangestu Dalan Tresnoku
Abiem Pangestu Lirik Lagu Yeni Inka
Join the conversation
Post a Comment