Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Ora Lilo - Radio Bengkong feat Nur Habibah Maulidia

Lirik Ora Lilo

Jujur.. Aku raiso lilo..
Mergo aku sadar..
Koe kui wong seng tak karepno..

Aku.. Wong sepele..
Mung iso mendem loro..
Mergo kowe wes nyading karo wong liyo..
Aku iso opo..

Pertama aku.. Nyawang awakmu..
Aku seneng banget karo..
Manise esemmu..

Jero atiku..
Pingin nyanding ro awakmu..
Tapi aku raiso..
Mergo koe wes ono seng liyo..

Ora maksudku ngeliyo kang mas..
Aku sadar wes ngelarani slirahmu..
Aku ngene mergo kahanan wong tuoku..
Sepurane kang mas.. Wes gawe tatu..

Jujur.. Aku raiso lilo..
Mergo aku sadar..
Koe kui wong seng tak karepno..

Aku.. Wong sepele..
Mung iso mendem loro..
Mergo kowe wes nyading karo wong liyo..
Aku iso opo..

Ora maksudku ngeliyo kang mas..
Aku sadar wes ngelarani slirahmu..
Aku ngene mergo kahanan wong tuoku..
Sepurane kang mas.. Wes gawe tatu..

Jujur.. Aku raiso lilo..
Mergo aku sadar..
Koe kui wong seng tak karepno..

Aku.. Wong sepele..
Mung iso mendem loro..
Mergo kowe wes nyading karo wong liyo..
Aku iso opo.. Woouuu..

Jujur.. (jujur..) Aku raiso lilo..
Mergo aku sadar..
Koe kui wong seng tak karepno..

Aku.. Wong sepele..
Mung iso mendem loro..
Mergo kowe wes nyading karo wong liyo..
Aku iso opo..
Mergo kowe wes nyading karo wong liyo..
Aku iso opo..

Lirik Lagu Ora Lilo - Radio Bengkong feat. Nur Habibah Maulidia
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Ora Lilo - Radio Bengkong feat Nur Habibah Maulidia"