Lirik Lagu Podo Podo Sayang - Magelang Ambyar ft. Enavika

Lirik Lagu Podo Podo Sayang - Magelang Ambyar ft. Enavika

saben nyawang sliramu
gawe ayem atiku
manise esemmu
gawe atiku rindu
jujur ning njero dodo
ono roso tresno
mugo roso atiku ra sio-sio

sakjane.. aku ugo
ono roso sing podo
ati ra iso ngapusi
koe ugo tak tresnani
yen podo-podo sayang
ayo bareng berjuang
nglakoni tresno iki
mugo Gusti mangestoni

bakal tak buktekke
pancen sing tak karepke
mlaku bebarengan
tekane pelaminan

saben nyawang sliramu
gawe ayem atiku
manise esemmu
gawe atiku rindu
jujur ning njero dodo
ono roso tresno
mugo roso atiku ra sio-sio

sakjane.. aku ugo
ono roso sing podo
ati ra iso ngapusi
koe ugo tak tresnani

yen podo-podo sayang
ayo bareng berjuang
nglakoni tresno iki
mugo Gusti mangestoni

bakal tak buktekke
pancen sing tak karepke
mlaku bebarengan
tekane pelaminan

yen podo-podo sayang
ayo bareng berjuang
nglakoni tresno iki
mugo Gusti mangestoni

bakal tak buktekke
pancen sing tak karepke
mlaku bebarengan
tekane pelaminan

mugo aku ro koe
dadi siji
sehidup semati
Bagikan:

Post a Comment

Top Ads

Bottom Ads