Lirik Lagu Kabur Kanginan - OMWAWES

Lirik Lagu Kabur Kanginan dari OMWAWES

wis genep setahun
anggonmu ninggalke aku
wis nganti lali rasane.
sing jenenge loro ati

roso.. iki
durung iso mbukak atiku
nggo.. wong liyo
masih membekas cintaku kepadamu

butuh wektu.. nglalekke koe
ora gampang koyo goreng tempe
roso ku sing tok tandur wingi
ora gampang.. pasrah dumateng Gusti

rosoku wis ilang
wis kabur kanginan
roso iki loro.. krungu kabar
koe nggo gentenan
neng atiku.. iseh ono jenengmu
ora bakal dipangan wektu
bakal tak enteni.. mentasmu kerjo
dodolan tresno

lintang lintang rembulan
sing bakal dadi seksine
perjuanganku nggo koe
dinggo mangan mbendinane

ati.. iki
durung iso nrimo koe
adol.. tresno
masih membekas kenanganku denganmu

butuh wektu.. nglalekke koe
ora gampang koyo goreng tempe
roso ku sing tok tandur wingi
ora gampang.. pasrah dumateng Gusti.. ooo..

rosoku wis ilang
wis kabur kanginan
roso iki loro.. krungu kabar
koe nggo gentenan
neng atiku.. iseh ono jenengmu
ora bakal dipangan wektu
bakal tak enteni.. mentasmu kerjo

rosoku wis ilang
wis kabur kanginan
roso iki loro.. krungu kabar
koe nggo gentenan
neng atiku.. iseh ono jenengmu
ora bakal dipangan wektu
bakal tak enteni.. mentasmu kerjo
dodolan tresno
bakal tak enteni.. mentasmu kerjo
neng pinggir segoro
Bagikan:

Post a Comment

Top Ads

Bottom Ads