Lirik Lagu Doso Warso - Pudjo Mardjoko

Lirik Lagu Doso Warso - Pudjo Mardjoko

ora kroso mlaku uwis tahunan
dewe urip duwe sesambungan
kelingan ndisik awale pacaran
saben dino mung pengen ketemuan

pacobaning urip ikhlas dilakoni
loro lopo tansah diadepi
tangis lan guyu sing nggenepi laku
ora bakal luntur.. ilang tresnaku

tansah.. pasrah
marang.. sing Dumadi
urip.. sak dremo.. nglakoni

donyo.. iki.. kebak crito
cerito ketaman asmoro
mendem kangen.. ra biso turu
awan bengi mung mikir sliramu

ewon dino.. wis tak lewati
tresno iki seng nguatke ati
doso warso.. nggonku wis njogo
tresno iki nganti oncate nyowo

pacobaning urip ikhlas dilakoni
loro lopo tansah diadepi
tangis lan guyu sing nggenepi laku
ora bakal luntur.. ilang tresnaku

tansah.. pasrah
marang.. sing Dumadi
urip.. sak dremo.. nglakoni

donyo.. iki.. kebak crito
cerito ketaman asmoro
mendem kangen.. ra biso turu
awan bengi mung mikir sliramu

ewon dino.. wis tak lewati
tresno iki seng nguatke ati
doso warso.. nggonku wis njogo
tresno iki nganti oncate nyowo
tresno iki nganti oncate nyowo
Bagikan:

Post a Comment

Top Ads

Bottom Ads