Lirik Lagu Ambyar Sak Tenane - Shepin Misa

Lirik Lagu Ambyar Sak Tenane - Shepin Misa

wis kadung jeru
kowe malah mlayu
wis tak sayang-sayang
kowe malah ngilang

wis tak perjuangne
semono suwene
tresnaku karo kowe
wis ra ono balung rine

opo aku sih kurang gati
opo aku sih kurang sayang
opo mergo kahanan
cintamu pindah tangan

yen bondo sing dadi ukuran
becik aku mundur angkat tangan
sadar diri mungkin aku
mung pelampiasan

ambyar sak ambyar-ambyare atiku
getun ditinggal mergo wis kadung jeru
pas indah indahe bubar tresnoku
ora kroso mrebes iluh ning pipiku

wis kadung jeru
kowe malah mlayu
wis tak sayang-sayang
kowe malah ngilang

wis tak perjuangne
semono suwene
tresnaku karo kowe
wis ra ono balung rine

opo aku sih kurang gati
opo aku sih kurang sayang
opo mergo kahanan
cintamu pindah tangan

yen bondo sing dadi ukuran
becik aku mundur angkat tangan
sadar diri mungkin aku
mung pelampiasan

ambyar sak ambyar-ambyare atiku
getun ditinggal mergo wis kadung jeru
pas indah indahe bubar tresnoku
ora kroso mrebes iluh ning pipiku
ora kroso mrebes iluh ning pipiku
Bagikan:

Post a Comment

Top Ads

Bottom Ads