Lirk Lagu Taman Langit - Peterpan

Lirk Lagu Taman Langit dari Peterpan

mungkin aku sing salah
aku mung masalah
gawe uripmu
aku mung beban fikiranmu

pengen urip sesandhing
bakal tak eling-eling
rangkulen aku
sunteken kangen ning dadaku

ilang.. saiki wis ilang
bayangan mbesok lungguh jejer
manten mantenan..

luntur.. saiki wes luntur
timbang ati ajur
aku tak mundur..

dewe wis bedo dalan
(aku ngiwo kowe nengen..)
ra tak getuni ketemu
akhire pisahan
aku ikhlas.. tresno iki
akhire kandas

mungkin aku sing salah
aku mung masalah
gawe uripmu
aku mung beban fikiranmu

pengen urip sesandhing
bakal tak eling-eling
rangkulen aku
sunteken kangen ning dadaku

ilang.. saiki wis ilang
bayangan mbesok lungguh jejer
manten mantenan
luntur.. saiki wes luntur

timbang ati ajur
aku tak mundur
ilang.. saiki wis ilang
bayangan mbesok lungguh jejer
manten mantenan

luntur.. saiki wes luntur
timbang ati ajur
aku tak mundur
timbang ati ajur
aku tak mundur

Anang_at

Tempat belajar dari hal kecil muali dari dasar serta membagikan ilmu yang bermanfaat untuk anda. Optimis pasti kita bisa mencapai apa yang kita inginkan.

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال