Notifikasi
Tidak ada notifikasi baru.

Lirk Lagu Pasrah Ngalah - Azriel Bocil (feat. Jihan Audy)

Lirk Lagu Pasrah Ngalah dari Azriel Bocil feat Jihan Audy
Lirk Lagu Pasrah Ngalah dari Azriel Bocil (feat. Jihan Audy)

mungkin aku sing salah
aku mung masalah
gawe uripmu
aku mung beban fikiranmu..

pengen urip sesandhing
bakal tak eling-eling
rangkulen aku
sunteken kangen ning dadaku..

ilang.. saiki wis ilang
bayangan mbesok lungguh jejer
manten mantenan

luntur.. saiki wes luntur
timbang ati ajur
aku tak mundur..

dewe wis bedo dalan
(aku ngiwo kowe nengen..)
ra tak getuni ketemu
akhire pisahan
aku ikhlas.. tresno iki
akhire kandas..

mungkin aku sing salah
aku mung masalah
gawe uripmu
aku mung beban fikiranmu

pengen urip sesandhing
bakal tak eling-eling
rangkulen aku
sunteken kangen ning dadaku

ilang.. saiki wis ilang
bayangan mbesok lungguh jejer
manten mantenan
luntur.. saiki wes luntur
timbang ati ajur
aku tak mundur

ilang.. saiki wis ilang
bayangan mbesok lungguh jejer
manten mantenan

luntur.. saiki wes luntur
timbang ati ajur
aku tak mundur
timbang ati ajur
aku tak mundur
Azriel Bocil Jihan Audy Lirik Lagu
Join the conversation
Post a Comment