Lirik Lagu Ora Lilo - Radio Bengkong feat. Nur Habibah Maulidia

Lirik Lagu Ora Lilo dari  Radio Bengkong feat. Nur Habibah Maulidia

jujur.. aku raiso lilo
mergo aku sadar
koe kui wong seng tak karepno


aku.. wong sepele
mung iso mendem loro
mergo kowe wes nyading karo wong liyo
aku iso opo


pertama aku.. nyawang awakmu
aku seneng banget karo
manise esemmu..


jero atiku
pingin nyanding ro awakmu
tapi aku raiso
mergo koe wes ono seng liyo


ora maksudku ngeliyo kang mas
aku sadar wes ngelarani slirahmu
aku ngene mergo kahanan wong tuoku
sepurane kang mas.. wes gawe tatu


jujur.. aku raiso lilo
mergo aku sadar
koe kui wong seng tak karepno


aku.. wong sepele
mung iso mendem loro
mergo kowe wes nyading karo wong liyo
aku iso opo


ora maksudku ngeliyo kang mas
aku sadar wes ngelarani slirahmu
aku ngene mergo kahanan wong tuoku
sepurane kang mas.. wes gawe tatu


jujur.. aku raiso lilo
mergo aku sadar
koe kui wong seng tak karepno


aku.. wong sepele
mung iso mendem loro
mergo kowe wes nyading karo wong liyo
aku iso opo.. woouuu


jujur.. (jujur..) aku raiso lilo
mergo aku sadar
koe kui wong seng tak karepno


aku.. wong sepele
mung iso mendem loro
mergo kowe wes nyading karo wong liyo
aku iso opo
mergo kowe wes nyading karo wong liyo.
aku iso opo
Bagikan:

Post a Comment

Top Ads

Bottom Ads