Lirik Lagu Ojo Mekso Terus - Via Vallen

Lirik Lagu Ojo Mekso Terus dari Via Vallen

wis ora tau tak eling eling
sewu janjimu mung gawe rusak batin
jare arep ngancani tapi kowene lali
pamitmu turu mung gawe alasanmu arep metu

opo ra tau mbok piker piker
apikmu cuma gawe liyane parkir
kabeh mbok trimo konco ra sadar aku loro
mung ngelus dodo nyawang kowe
ku nangis tekan adoh
yen ora iso njogo pun ikhlasno
yen apike putus ojo mekso terus

ngadoho yen bahagiamu neng kono
ngalio ben atimu lego
ra sah sok mikir
ben atiku sing golek tombo dewe
ngadepi kowe ora ono gunane

yen ora iso njogo pun ikhlasno
yen apike putus ojo mekso terus

ngadoho yen bahagiamu neng kono
ngalio ben atimu lego
ra sah sok mikir
ben atiku sing golek tombo dewe
ngadepi kowe ora ono gunane

ngadoho yen bahagiamu neng kono
ngalio ben atimu lego
ra sah sok mikir
ben atiku sing golek tombo dewe
ngadepi kowe ora ono gunane
ngadepi kowe ora ono gunane
ngadepi kowe ora ono gunane
Bagikan:

Post a Comment

Top Ads

Bottom Ads