Lirik Lagu Maju Opo Mundur - Suci Tacik

Lirik Lagu Maju Opo Mundur dari Suci Tacik

sing mbok goleki sing piye sayang
sing mbok goleki sing piye
yen sing ayu.. aku mundur
yen sing sugih.. aku mundur
nduweku mung cinta suci
ra bakal luntur

aku iki balungan kere
ra nduwe dunyo rupo pas pasan
ra ono sing keno tak banggakne
nduweku siji mung kesetiaan

pikir pikiren
wolak walik munggah medun
ojo nganti mengko kowe getun

pikir pikiren
panggah maju opo mundur
nduweku mung siji
cinta tulus suci

bila kau trima aku dengan
kekuranganku
akupun siap membahagiakanmu
sampek tuwek tak rumati
sampek elek tak sayangi
itulah janji suciku

jangan pernah ragukan kesetianku
ngantio tuwek cintaku untukmu
opo wae tak turuti
njaluk tulong tak turuti
njaluk ngene njaluk ngono
sembarange tak turuti
cintaku loss doll padamu

aku iki balungan kere
ra nduwe dunyo rupo pas pasan
ra ono sing keno tak banggakne
nduweku siji mung kesetiaan

pikir pikiren
wolak walik munggah medun
ojo nganti mengko kowe getun

pikir pikiren
panggah maju opo mundur
nduweku mung siji
cinta tulus suci

bila kau trima aku dengan
kekuranganku
akupun siap membahagiakanmu
sampek tuwek tak rumati
sampek elek tak sayangi
itulah janji suciku

jangan pernah ragukan kesetianku
ngantio tuwek cintaku untukmu
opo wae tak turuti
njaluk tulong tak turuti
njaluk ngene njaluk ngono
sembarange tak turuti

bila kau trima aku dengan
kekuranganku
akupun siap membahagiakanmu
sampek tuwek tak rumati
sampek elek tak sayangi
itulah janji suciku

jangan pernah ragukan kesetianku
ngantio tuwek cintaku untukmu
opo wae tak turuti
njaluk tulong tak turuti
njaluk ngene njaluk ngono
sembarange tak turuti
cintaku loss doll padamu
cintaku loss doll padamu
Bagikan:

Post a Comment

Top Ads

Bottom Ads