Lirik Lagu Dalan Tresnoku - Yeni Inka feat. Abiem Pangestu

Lirik Lagu Dalan Tresnoku dari Yeni Inka feat. Abiem Pangestu

tak tenani.. tak ugemi
ra bakal koe tak kecewakne
suwun Gusti kulo sampun di paringi
wong siji sing iso ngimbangi
perasaan iki


ojo nganti.. ndue roso
yen tresnaku iki mung dolanan
setioku iki wes ra kurang kurang
koe tak eman eman
koe sing tak sayang sayang


ayem ati.. ku nyanding sliramu
ojo diculke tali tresnomu dinggo liane
cukup mung aku sing nompo tulus
tresnamu kui.. mugo iki takdire
dalan tresnoku iki yo mung karo koe


ojo nganti.. ndue roso
yen tresnoku iki mung dolanan
setioku iki wes ra kurang kurang
koe tak eman eman
koe sing tak sayang sayang


ayem ati.. ku nyanding sliramu
ojo diculke tali tresnomu dinggo liane
cukup mung aku sing nompo tulus
tresnamu kui.. mugo iki takdire
dalan tresnoku iki yo mung karo koe
yo mung karo koe


ayem ati.. ku nyanding sliramu
ojo diculke tali tresnomu dinggo liane
cukup mung aku sing nompo tulus
tresnamu kui.. mugo iki takdire
dalan tresnaku iki yo mung karo koe
Bagikan:

Post a Comment

Top Ads

Bottom Ads