Lirik Lagu Ayang Ayangmu - Vita Aprilia

0
Lirik Lagu Ayang Ayangmu dari Vita Aprilia

ning saben tengah ing wengi
kelingan esemu.. endahing mripatmu
hoo alus suoromu
luwese solahmu.. sekabehanmu

tak titepne roso.. kangen iki..
liwat dongo wengi.. ning sabendinaku
nadyan adoh panggonmu
ati iki.. ono selawase

ayang ayangmu.. ora iso ilang
ora iso lali.. seko pikir iki
caramu nresnani aku.. naliko semono
sing dadi alasan
jenengmu tetep ning atiku
ngasi wengi iki

matursuwun.. wis ono ning kene
gawe maremku masio
mung sak kedhep moto

sing ati ati lungamu tak lilakke
mugo iki dadi dalan
bungahmu selawase

ayang ayangmu.. ora iso ilang
ora iso lali.. seko pikir iki
caramu nresnani aku.. naliko semono
sing dadi alasan
jenengmu tetep ning atiku
ngasi wengi iki

matursuwun.. wis ono ning kene
gawe maremku masio
mung sak kedhep moto

sing ati ati lungamu tak lilakke
mugo iki dadi dalan
bungahmu selawase.. ho o o

gawe maremku masio
mung sak kedhep moto

sing ati ati lungamu tak lilakke
mugo iki dadi dalan
bungahmu selawase

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
Top