Lirik Lagu Lemah Teles - Yeni Inka ft Denny Caknan

Lirik Lagu Lemah Teles dari Yeni Inka ft Denny Caknan

Jujur ati iki loro
Durung biso nompo kenyataan
Tanduran sing wes tak sirami
Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan

Biyen janji bareng - bareng
Ngrasakne susah lan seneng
Saiki kowe medotke angen - angen
Tak kuatne ati yen kudu kelangan

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi
Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales

Jujur ati iki loro
Durung biso nompo kenyataan
Tanduran sing wes tak sirami
Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan

Biyen janji bareng-bareng
Ngrasakne susah lan seneng
Saiki kowe medotke angen - angen
Tak kuatne ati yen kudu kelangan

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi
Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi
Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales
Lemah teles gusti sing bakal mbales
Bagikan:

Post a Comment

Top Ads

Bottom Ads