Lirik Lagu Siji Wektu ~ Happy Asmara

Lirik Lagu Siji Wektu 

Kanggo kowe seng tak sayang
Sing saiki wes ra neng rangkulan
Masio wes ra dadi siji
Tapi kowe seng tetep neng ati

Saben dino aku meneng-meneng
Neng njero ati aku mendem kangen
Njero ati ngeroso
Kowe uwong seng paling tak sayang

Paringono siji wektu
Nggo ketemu ro sliramu
Aku pengen ngomong yen aku tresno awakmu
Aku kangen ,kangen sliramu

Saben dino aku meneng-meneng
Neng njero ati aku mendem kangen
Njero ati ngeroso
Kowe uwong seng paling tak sayang

Paringono siji wektu
Nggo ketemu ro sliramu
Aku pengen ngomong yen aku tresno awakmu
Aku kangen, kangen sliramu

Paringono siji wektu
Nggo ketemu ro sliramu
Aku pengen ngomong yen aku tresno awakmu
Aku kangen, kangen sliramu
Aku kangen, kangen sliramu

Video youtube

0 Comments:

Post a Comment