Lirik Lagu Riko Siji - Danang

Lirik Lagu Danang - Riko Siji (Official Music Video), di rislis pada 14 Juni 2021. Simak Lirik Lagu Riko Siji - Danang

Lirik Lagu Riko Siji

Riko sijine menungso hang sing tau gelem rumongso
Emong disalahno masiyo wis gawe loroh
Opo tah mergane riko mulo sing tau ngerasakno
Wong diloroh ati rasane perih

Sak atos atose watu mageh bisao butul
Mergo keneng temetese banyu
Sak kaku kakune ati mageh biso luluh
Kadung mulo tulus ngewelasi

Ojo hang dienget mung benere
Aju lali ambi salahe
Sun lan riko mung trimo menungso
Hang sing tau luput ambi duso

Riko sijine menungso hang sing tau gelem rumongso
Emong disalahno masiyo wis gawe loroh
Opo tah mergane riko mulo sing tau ngerasakno
Wong diloroh ati rasane perih

Sak kaku kakune ati mageh biso luluh
Kadung mulo tulus ngewelasi

Ojo hang dienget mung benere
Aju lali ambi salahe
Sun lan riko mung trimo menungso
Hang sing tau luput ambi duso

Riko sijine menungso hang sing tau gelem rumongso
Emong disalahno masiyo wis gawe loroh
Opo tah mergane riko mulo sing tau ngerasakno
Wong diloroh ati rasane perih


Semoga kalian menikmati Lirik Lagu Riko Siji dinyanyikan oleh Danang.

Video Clip YouTube klik Di Sini
Bagikan:

Post a Comment