Lirik Lagu Sido Rondo - Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu

Lirik Lagu Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Sido Rondo (Official Music Video) | KENTRUNG

biyen mulo sliramu wes tak aturi
golek bojo sing tresno welas sejati
pungkasane sliramu digawe loro
ora wurung saikine dadi rondo

nanging piye kabeh iki wes kebacut aha aha
ibarat bubur ra bakal dadi sego
mulo getunku iki tanpa umpomo
ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

kabeh iki ora perlu digetuni
janjiku biyen aku sanggup ngenteni
kowe lan aku mugo dadi jodone
ra keno prawane, tak enteni randane

ora nyono sampeyan sabar ngenteni
ing nyatane tresnomu tulus lan suci
sing tak suwun sing gede pangapurane
andum tresno bebojo lan selawase

biyen mulo sliramu wes tak aturi
golek bojo sing tresno welas sejati
pungkasane sliramu digawe loro
ora wurung saikine dadi rondo

ora nyono sampeyan sabar ngenteni
ing nyatane tresnomu tulus lan suci
sing tak suwun sing gede pangapurane
andum tresno bebojo lan selawase
andum tresno bebojo lan selawase

Kumpulan lirik lagu Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Sido Rondo (Official Music Video) | KENTRUNG kalian dapat membacanya secara gartis. Dengan adanya lirik ini semoga akan membantu dalam menghafalkan lagu.

Video klip YouTube Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Sido Rondo (Official Music Video) | KENTRUNG
Title : Sido Rondo
Artist : Dara Ayu ft. Bajol Ndanu
Composer  : Cak Diqin
Arranger  : S One Studio
Video   : Arunika Studio
Label               : PT. Media Musik Proaktif
Bagikan:

Post a Comment

Top Ads

Bottom Ads