Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Safira Inema - Sedelo Maneh

Lirik Lagu Safira Inema - Sedelo Maneh

wis maleh ganti eluh getih
ati seneng tatu dadi perih
arep nyanding karo sliramu
mung endah sedelo koyo kembange turu

katresnan sing suwe tak bangun
pisah selawase gawe bingung
ibarat rogo tanpo balung
lemes demes sepo koyo wong linglung

sedelo maneh awake dewe rabi
nanging ngopo kowe lungo
ninggalne aku gawe selawase dewe

umpomo Gusti paring saketik wektu
biso nyanding karo sliramu
aku wis lilo, mugo tenang ning kono

ngapurane mas, sepurane
awakmu tenang ning alam kono
sepurane mas, rung biso gawe
senengmu naliko gandeng aku

sedelo maneh awake dewe rabi
nanging ngopo kowe lungo
ninggalne aku gawe selawase dewe

umpomo Gusti paring saketik wektu
biso nyanding karo sliramu
aku wis lilo, mugo tenang ning kono

sedelo maneh awake dewe rabi
nanging ngopo kowe lungo
ninggalne aku gawe selawase dewe

umpomo Gusti paring saketik wektu
biso nyanding karo sliramu
aku wis lilo, mugo tenang ning kono

Kumpulan lirik lagu Safira Inema - Sedelo Maneh [OFFICIAL] kalian dapat membacanya secara gartis. Dengan adanya lirik ini semoga akan membantu dalam menghafalkan lagu.

Video klip YouTube Safira Inema - Sedelo Maneh [OFFICIAL]
#safirainema #miladyrecord
Safira Inema - Sedelo Maneh [OFFICIAL]
Official Music Video
Title : Sedelo Maneh
Artist : Safira Inema
Songwritter : Lek Dahlan
Album : Single

Post a Comment for "Lirik Lagu Safira Inema - Sedelo Maneh"