Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Nutupi Laraku - Happy Asmara

Lirik Lagu Happy Asmara - Nutupi Laraku 

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

isih kuat ora atiku
terus sabar ming ngremuk aku
sakjane nyikso batinku
nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
nutupi laraku

soyo adoh mung gawe ragu
opo iso yen terus mlaku
tak pekso senajan loro
aku rapopo, ning atiku sing rung kulino

yen terus sabar aku uwis tau
mangan ati kuwi mbendinaku
cubo ngertiyo sing neng pikirku

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

soyo adoh mung gawe ragu
opo iso yen terus mlaku
tak pekso senajan loro
aku rapopo, ning atiku sing rung kulino

yen terus sabar aku uwis tau
mangan ati kuwi mbendinaku
cubo ngertiyo sing neng pikirku

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

Kumpulan lirik lagu Happy Asmara - Nutupi Laraku (Official Music Video) Mungkin Ono Ati Liyo Sing lagi tok jogo kalian dapat membacanya secara gartis. Dengan adanya lirik ini semoga akan membantu dalam menghafalkan lagu.

Video klip YouTube Happy Asmara - Nutupi Laraku (Official Music Video) Mungkin Ono Ati Liyo Sing lagi tok jogo
Songwritter by Danang Danzt
Operator by Radit Fasola
Mixing & Mastering by New Maska
Videographer by So So Ho Ha
Lighting By Okey Lighting
℗ & © Maska Music Records

Post a Comment for "Lirik Lagu Nutupi Laraku - Happy Asmara"