Lirik Lagu Ngobong Ati - Esa Risty

Lirik Lagu Esa Risty - Ngobong Ati [OFFICIAL]

kuatno isun kuatno
ngelakoni urip koyo gedigi
sabendino diloro ati
koyo dudu laki lan rabi

isun lan riko akeh cobane
mulo wong tuwek bener omonge
gulo jowo rasane peru
gudho ciloko akehe sewu

isun sing ngiro bakale koyo gedigi
katon tulus welas tibane ngapusi
sampek wong tuwek pesene sing sun anggepi
nyatane bener saiki ngobong ati

kuatno isun kuatno
ngelakoni urip koyo gedigi
sabendino diloro ati
koyo dudu laki lan rabi

isun lan riko akeh cobane
mulo wong tuwek bener omonge
gulo jowo rasane peru
gudho ciloko akehe sewu

isun sing ngiro bakale koyo gedigi
katon tulus welas tibane ngapusi
sampek wong tuwek pesene sing sun anggepi
nyatane bener saiki ngobong ati

isun sing ngiro bakale koyo gedigi
katon tulus welas tibane ngapusi
sampek wong tuwek pesene sing sun anggepi
nyatane bener saiki ngobong ati
nyatane bener saiki ngobong ati

Kumpulan lirik lagu Esa Risty - Ngobong Ati [OFFICIAL] kalian dapat membacanya secara gartis. Dengan adanya lirik ini semoga akan membantu dalam menghafalkan lagu.

Video klip YouTube Esa Risty - Ngobong Ati [OFFICIAL]
#Esaristy #Ngobongati #Ddstar
Esa Risty - Ngobong Ati [OFFICIAL]
Penyanyi  : Esa Risty
Judul lagu   : Ngobong Ati
Pencipta Lagu  : Ali PX
Penata Musik  : Samiremen 
Video Shoting : Pandowo Pro
Edit Video  : Suro Kemat
Lokasi  : Pagung Agrowisata Kediri
Bagikan:

Post a Comment

Top Ads

Bottom Ads