Lirik Lagu Mung Fotomu - Esa Risty

Lirik Lagu Esa Risty - Mung Fotomu

nggugah tresno lan kangen rinduku
nalikane nyawang fotomu
sing tak simpen neng njero hpku
soyo nambah abot kangen atiku

najan adoh jarak sliramu
ra bakal nyudo gedhe tresnoku
nanging abot nahan pengen ketemu
mergo sing tak biso mung nyawang fotomu

jujur jeroning ati kebak kangenku
mergo aku mung biso nyawang fotomu
jujur jeroning ati gedhe tresnoku
nanging aku mung biso nyawang fotomu

jujur jeroning ati kebak kangenku
mergo aku mung biso nyawang fotomu
jujur jeroning ati gedhe tresnoku
nanging aku mung biso nyawang fotomu

nggugah tresno lan kangen rinduku
nalikane nyawang fotomu
sing tak simpen neng njero hpku
soyo nambah abot kangen atiku

najan adoh jarak sliramu
ra bakal nyudo gedhe tresnoku
nanging abot nahan pengen ketemu
mergo sing tak biso mung nyawang fotomu

jujur jeroning ati kebak kangenku
mergo aku mung biso nyawang fotomu
jujur jeroning ati gedhe tresnoku
nanging aku mung biso nyawang fotomu

jujur jeroning ati kebak kangenku
mergo aku mung biso nyawang fotomu
jujur jeroning ati gedhe tresnoku
nanging aku mung biso nyawang fotomu

tetes eluh moto iki bukti kangenku
nanging aku mung biso nyawang fotomu

Kumpulan lirik lagu  kalian dapat membacanya secara gartis. Dengan adanya lirik ini semoga akan membantu dalam menghafalkan lagu.

Video klip YouTube Esa Risty - Mung Fotomu (Official Music Video)
#esaristy #mungfotomu #berkahtalenta
Esa Risty - Mung Fotomu (Official Music Video)
Official Music Video Mung Fotomu - ESA RISTY
Songwriter by: R.husin albana
Arangger MASKAB RMX
℗ & © Berkah Talenta
Bagikan:

Post a Comment

Top Ads

Bottom Ads