Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Lewung - Yeni Inka Ft. Adella

Lirik Lagu Yeni Inka Ft. Adella - Lewung 

dadi liwung atiku
nalikane sepisan ketemu
wong bagus dadi laku
nggodho ati rinten siang dalu

kinurban jiwo rogo
ngundang roso tumetesing kalbu
lir nguyahi segoro
datan biso ngluluhke atimu

suwe nggonku ngenteni
lewung ing ati gak entuk jampi
dadyo ati sawiji
nadyan abot tak lakoni

sabdo pandhito ratu
mring sliramu dadyo ing sisihku
Gusti mugi nglilani
tresnaku bakal ginowo mati

dadi liwung atiku nalikane sepisan ketemu
wong bagus dadi laku, nggodho ati rinten siang dalu
kinurban jiwo rogo, ngundang roso tumetesing kalbu
lir nguyahi segoro, datan biso ngluluhke atimu

suwe nggonku ngenteni, lewung ing ati gak entuk jampi
dadyo ati sawiji, nadyan abot tak lakoni

sabdo pandhito ratu, mring sliramu dadyo ing sisihku
Gusti mugi nglilani, tresnaku bakal ginowo mati

Kumpulan lirik lagu  kalian dapat membacanya secara gartis. Dengan adanya lirik ini semoga akan membantu dalam menghafalkan lagu.

Video klip YouTube Yeni Inka Ft. Adella - Lewung (Official Music Video Aneka Safari)
#YeniInka #Adella #Lewung
Yeni Inka ft. Adella - Lewung (Official Music Video ANEKA SAFARI)
Title: Lewung
Artist: Yeni Inka
Songwriter: Maryantoko

Post a Comment for "Lirik Lagu Lewung - Yeni Inka Ft. Adella"