Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Kepangku Kapang - Lala Atila

Lirik Lagu Lala Atila - Kepangku Kapang

sinten sinambat ing wewangi iki
amung siro yekti
esemme kang manis madu
duh wong bagus

tresno lir tirto gumanti dahono
awit siro marang roso
endah rumembyak rekmamu
dadyo angenku saben dalu

wengi kadyo setro kagowo lungane baskoro
peteng tanpo condro, tanpo kartiko

lumayu ing awang awang hanggayuh lintang
nyanding kekaronsih mung dadi lelamunan
lewat kidung iki mugo biso ngerteni
sakjroning ati iki kangmas ngugemi janji

nadyan datan handarbeni bakal tak rukti suci sejati
duh maruto kandakno saktemene aku isih tresno

lumayu ing awang awang hanggayuh lintang
nyanding kekaronsih mung dadi lelamunan
lewat kidung iki mugo biso ngerteni
esakjroning ati sih kawuri ngugemi janji

Kumpulan lirik lagu Lala Atila - Kepangku Kapang kalian dapat membacanya secara gartis. Dengan adanya lirik ini semoga akan membantu dalam menghafalkan lagu.

Video klip YouTube Lala Atila - Kepangku Kapang [ Lirik ]
#lirikkepangkukapang​ #lalaatila​
Judul: kepangku kapang
Voc: Lala Atila ( @lala_atila )
Cipt: ADIF M ( @adif_dgb)

Post a Comment for "Lirik Lagu Kepangku Kapang - Lala Atila"