Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Kadung Adoh - Cak Blangkon Feat Lalak Dolphin

Lirik Lagu Kadung Adoh - Cak Blangkon Feat Lalak Dolphin

kelingan jaman semono
tresno iso dadi cidro
kowe lungo ninggalne aku
lan aku ra ngerti opo salahku

sabar sabar tiada berarti
tergilas dengan seribu emosi
janji setyo marai loro
amung nyesek ing dodo

ora iso lali, susahing ati iki
opo iso lali, mugo mugo iki mung ngimpi

kadung adoh aku mlaku karo kowe
kabeh wes tak pasrahne
opo sing tak duweni sayang ning ati iki

kadang tak jagakne, aku manut kowe
uripku mung gawe kowe
nanging tresnomu jebule semene

ora iso lali, susahing ati iki
opo iso lali, mugo mugo iki mung ngimpi

kadung adoh aku mlaku karo kowe
kabeh wes tak pasrahne
opo sing tak duweni sayang ning ati iki

kadang tak jagakne, aku manut kowe
uripku mung gawe kowe
nanging tresnomu jebule semene

kadung adoh aku mlaku karo kowe
kabeh wes tak pasrahne
opo sing tak duweni sayang ning ati iki

kadang tak jagakne, aku manut kowe
uripku mung gawe kowe
nanging tresnomu jebule semene

Kumpulan lirik lagu Kadung Adoh - Cak Blangkon Feat Lalak Dolphin kalian dapat membacanya secara gartis. Dengan adanya lirik ini semoga akan membantu dalam menghafalkan lagu.  

Video klip YouTube Kadung Adoh - Cak Blangkon Feat Lalak Dolphin
KADUNG ADOH
Cipt : Cak Blangkon
vocal : Lalak Dolphin

Post a Comment for "Lirik Lagu Kadung Adoh - Cak Blangkon Feat Lalak Dolphin"