Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Cidro - Tasya Rosmala

Lirik Lagu Tasya Rosmala - Cidro 

wes sak semestine ati iki nelongso
wong seng tak tresnani mblenjani janji
opo ora eling naliko semono
kebak kembang wangi jroning dodo

kepiye meneh iki pancen nasibku
kudu nandang loro koyo mengkene
remuk ati iki yen eling janjine
ora ngiro jebul lamis wae

gek opo salah awakku iki
kowe nganti tego mblenjani janji
opo mergo kahanan uripku iki
melarat bondo seje karo uripmu

aku nelongso mergo kebacut tresno
ora ngiro saikine cidro

kepiye meneh iki pancen nasibku
kudu nandang loro koyo mengkene
remuk ati iki yen eling janjine
ora ngiro jebul lamis wae

gek opo salah awakku iki
kowe nganti tego mblenjani janji
opo mergo kahanan uripku iki
melarat bondo seje karo uripmu

aku nelongso mergo kebacut tresno
ora ngiro saikine cidro
aku nelongso mergo kebacut tresno
ora ngiro saikine cidro

Kumpulan lirik lagu Cidro - Tasya Rosmala I Cover Version kalian dapat membacanya secara gartis. Dengan adanya lirik ini semoga akan membantu dalam menghafalkan lagu.

Video klip YouTube Cidro - Tasya Rosmala I Cover Version
#cidro #didikempot #tasyarosmalacover
Cidro - Tasya Rosmala I Cover Version
Cidro
Artis : Didi Kempot
Songwriter : Didi Kempot

Post a Comment for "Lirik Lagu Cidro - Tasya Rosmala"