Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Akhire Pisahan - Jihan Audy ft New Pallapa

Lirik Lagu Jihan Audy ft New Pallapa - Akhire Pisahan

titip kembang iki
dinggo wong sing tak tresnani
dijogo lan ojo nganti ilang

masio ra sesandingan
ning ati tetep sayang
ning mburimu aku wes berjuang

nanging opo kabeh iki raono artine
koe milih ninggal tresno tulus sing tak jogo
kembange wes layu koyo janjimu neng aku

tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan
koe sing tak sayang akhire pisahan
tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro
ikhlas koe lungo, aku ora popo

titip kembang iki dinggo wong sing tak tresnani
dijogo lan ojo nganti ilang
masio ra sesandingan ning ati tetep sayang
ning mburimu aku wes berjuang

nanging opo kabeh iki raono artine
koe milih ninggal tresno tulus sing tak jogo
kembange wes layu koyo janjimu neng aku

tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan
koe sing tak sayang akhire pisahan
tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro
ikhlas koe lungo

tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan
koe sing tak sayang akhire pisahan
tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro
ikhlas koe lungo, aku ora popo

aku lilo, dadio wong liyo ning uripku

Kumpulan lirik lagu Jihan Audy ft New Pallapa - Akhire Pisahan (Official Live Music) kalian dapat membacanya secara gartis. Dengan adanya lirik ini semoga akan membantu dalam menghafalkan lagu.

Video klip YouTube Jihan Audy ft New Pallapa - Akhire Pisahan (Official Live Music)

#AkhirePisahan #JihanAudy #GlobalMusik
Jihan Audy ft New Pallapa - Akhire Pisahan (Official Live Music)
Artist            : Jihan Audy ft New Pallapa
Songwriter  : Vicky Prasetyo (Akad Band)

Post a Comment for "Lirik Lagu Akhire Pisahan - Jihan Audy ft New Pallapa "