Lirik Pisah - GuyonWaton

Lirik lagu Pisah dinyanyikan oleh GuyonWaton Official, lagu ini sangat sedih gara - gara sebuah hubungan yang tidak bersama lagi. lagu sedih dari GuyonWaton Official - Pisah.

{tocify} $ title = { Table of Contents }

Lirik Pisah - GuyonWaton


Ning tengah ati sing wis dadi siji 
Abot ninggalke tresnoku 
Tanpo ngerti 
Opo sebab lan kesalahanku

Tekan saiki aku ora iso lali 
Lagumu sing nggawe bungah ing ati 
Sumilire angin tengah wengi 
Sing nggawe tentrem ning njero ati 

Aku kudu nrimo 
Aku karo kowe pancen ora iso 
Nanging awak dewe 
Kudu iso nompo 

Nompo kahanan sing 
Raiso di peksake 
Netes banyu moto 
Nggawe loro ning njero dodo 

Ati iki iseh tresno 
Kepekso pisah mergo wong tuwo 
Dudu salahku karo kowe 
Kahanan mekso koyo ngene 

Mugo kowe bahagia karo wong liyo 
Sing luwih soko aku 
Tekan saiki aku ora iso lali 
Lagumu sing nggawe bungah ing ati 

Sumilire angin tengah wengi 
Sing nggawe tentrem ning njero ati 
Aku kudu nrimo 
Aku karo kowe pancen ora iso 

Netes banyu moto 
Nggawe loro ning njero dodo 
Ati iki iseh tresno 
Kepekso pisah mergo wong tuwo 

Dudu salahku karo kowe 
Kahanan mekso koyo ngene 
Mugo kowe bahagia karo wong liyo 
Sing luwih soko aku 

Karo wong liyo 
Sing luwih soko aku 
Karo wong liyo Sing mungkin dudu aku

Ini lah Lirik Pisah - GuyonWaton, kalau kalian sedang sedih lagu ini sangat cocok untuk di dengarkanan karena di video official di ceritakan pisahnya sebuah hubungan gara - gara dia memiliah orang lain ( wong lio).

Sumber  Youtube : GuyonWaton Official - Pisah (Official Music Video)


Musik production :
 ⁃ Song Writter : Hieronimos Ferry Widiyatmoko & Alvian Satya
 ⁃ Recording : GuyonWaton Studio
 ⁃ Mixing & Mastering : Ahmad Arifin & Bagus Muhammad
Bagikan:

Post a Comment

Top Ads

Bottom Ads