Lirik Tak Titipno Kowe - James AP

Lirik Lirik Tak Titipno Kowe - James AP

ibarate waktu bisa diputar
aku emoh dadi sahabatmu
sing mung dadi tempate tangis lan curhatmu
ra pernah ono welas ning atimu

aku yo pengen ngerasake koyo liyane
duwe uwong sing nyemangati uripe
nanging sawangen aku sing jogo awakmu
jodohe uwong liyo sing tak jamu

tak titipno koe sing tak welasi
nok bocahe sing mok pilih lan sayangi
rausah mikirno aku, luruso dalanmu
ben ta sawang ko kene karo dungakne awakmu

aku yo pengen ngerasake koyo liyane
duwe uwong sing nyemangati uripe
nanging sawangen aku sing jogo awakmu
jodohe uwong liyo sing tak jamu

tak titipno koe sing tak welasi
nok bocahe sing mok pilih lan sayangi
rausah mikirno aku, luruso dalanmu
ben ta sawang ko kene karo dungakne awakmu

tak titipno koe sing tak welasi
nok bocahe sing mok pilih lan sayangi
rausah mikirno aku, luruso dalanmu
ben ta sawang ko kene karo dungakne awakmu

Vide YouTube

#jamesap #taktitipnokowe James AP - Tak Titipno Kowe (Official Music Video)
Songwriter by James AP
Music arr. by Prima HP
Mixing & mastering by Juliar Studio
Video Konsep by James AP
Videographer & editor by Asia Bimantara

Anang_at

Tempat belajar dari hal kecil muali dari dasar serta membagikan ilmu yang bermanfaat untuk anda. Optimis pasti kita bisa mencapai apa yang kita inginkan.

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال