Lirik Lagu Tak ikhlasno - Happy Asmara

Lirik Lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno (Official Music Video)

Sepine wengi iki 
Ngeridu ati
Seng tansah kelingan sliramu
Kowe ninggal aku

Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
mergo nyawang kowe
gandeng karo liyane

Yen pancen iki wes garise 
aku ikhlas lahir batine 
Kabeh kudu tak lalekne
Masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi.
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dee 
Mung dungoku, mugo langgeng saklawase

Video klip YouTube Happy Asmara - Tak Ikhlasno (Official Music Video)
Title : Tak Ikhlasno
Singer : Happy Asmara 
Songwriter : HappyRism
Music Arranger : Maska Studio (dwi putra)
Album : single
Publisher : Happy Asmara
Label   : Happy Asmara Music
Bagikan:

Post a Comment

Top Ads

Bottom Ads