Lirik Lagu Sotya - Yeni Inka ft Adella

Lirik Lagu Yeni Inka ft Adella - Sotya (Official Live Music)

iki tulising kidungku
kanggo siro hapsarining kalbu
eseme kang manis madu
dasar bagus parasmu kang tanpo layu

kangmas sesotyaning ati
yo mung ndiko kang sawiji
langit bumi kang hanyekseni
nalikane ngucap janji ono lathi

yo mung siji sesotyaku
memanikku mung kangmas wong bagus
panyuwunku mugo kangmas
ora lali marang janji setiamu

nanging kabeh kuwi muspro
eling kalamun pupusing tresno
wes tak cubo nglalekke sliramu
nanging tak lali lali tan biso lali

iki tulising kidungku
kanggo siro hapsarining kalbu
eseme kang manis madu
dasar bagus parasmu kang tanpo layu

kangmas sesotyaning ati
yo mung ndiko kang sawiji
langit bumi kang hanyekseni
nalikane ngucap janji ono lathi

yo mung siji sesotyaku
memanikku mung kangmas wong bagus
panyuwunku mugo kangmas
ora lali marang janji setiamu

nanging kabeh kuwi muspro
eling kalamun pupusing tresno
wes tak cubo nglalekke sliramu
nanging tak lali lali tan biso lali
nanging tak lali lali tan biso lali

Video Klip YouTube Yeni Inka ft Adella - Sotya (Official Live Music)
#Sotya #YeniInka #GlobalMusik
Yeni Inka ft Adella - Sotya (Official Live Music)
Artist: Yeni Inka ft Adella
Songwriter: Dru Wendra Wedhatama
Bagikan:

Post a Comment

Top Ads

Bottom Ads