Lirik Lagu Safira Inema - Sak Ora Orane - Reggae Santuy

Lirik Lagu Sak Ora Orane - Reggae Santuy

saben bengi aku ora iso turu
kelingan sliramu
nalikane mbiyen kowe ninggal aku
tanpo mergo ra cerito opo salahku

saiki ning kono kepiye kabarmu
opo kelingan awakku
aku sing mbok gawe lara
isih kroso, natu mbekas ning dada

sak ora-orane pernah ono ning uripmu
masio ra pernah mbok anggep ono
sak ora-orane nate nyanding sliramu
masio saiki wis disanding wong liyo

saben bengi aku ora iso turu
kelingan sliramu
nalikane mbiyen kowe ninggal aku
tanpo mergo ra cerito opo salahku

saiki ning kono kepiye kabarmu
opo kelingan awakku
aku sing mbok gawe lara
isih kroso, natu mbekas ning dada

sak ora-orane pernah ono ning uripmu
masio ra pernah mbok anggep ono
sak ora-orane nate nyanding sliramu
masio saiki wis disanding wong liyo

sak ora-orane pernah ono ning uripmu
masio ra pernah mbok anggep ono
sak ora-orane nate nyanding sliramu
masio saiki wis disanding wong liyo

sak ora-orane nate nyanding sliramu
masio saiki wis disanding wong liyo

Kumpulan lirik lagu Safira Inema - Sak Ora Orane - Reggae Santuy (Official Music Video), kalain dapat menikmati ini secara gratis.

Video Klip YouTune Safira Inema - Sak Ora Orane - Reggae Santuy (Official Music Video)
#SafiraInema #ReggaeSantuy #SakOraOrane
Safira Inema - Sak Ora Orane - Reggae Santuy (Official Music Video)
Songwritter by Dhe Baz
Arrangement by dimas_amirrullah27
Videographer by Z-T Production
℗ & © Maska Music Records
Bagikan:

Post a Comment

Top Ads

Bottom Ads