Lirik Lagu Mundur Ngalah - Lusiana Malala

Lirik Lagu Mundur Ngalah - Lusiana Malala

sak umpomono kowe dadi aku
rung bakalan iso nglakoni sing koyo ngene
aku wes sabar dinggo merjuangke kowe
sing ra perlu weruh koyo ngopo ning mripatmu

wes cukup loro iki
cidro sing tak rasakne
ibarat tali sing wes pedot
wes raiso didandani

uwes ojo gandoli
lungaku ra bakal bali
yen seh sayang karo dek’e
mending aku sadar diri

wes entek anggonku sabar
sabendino ati ambyar
aku mundur trimo ngalah
mergo aku wes ra betah
 
sak umpomono kowe dadi aku
rung bakalan iso nglakoni sing koyo ngene
aku wes sabar dinggo merjuangke kowe
sing ra perlu weruh koyo ngopo ning mripatmu

wes cukup loro iki, cidro sing tak rasakne
ibarat tali sing wes pedot, wes raiso didandani

uwes ojo gandoli, lungaku ra bakal bali
yen seh sayang karo dek’e, mending aku sadar diri
wes entek anggonku sabar, sabendino ati ambyar
aku mundur trimo ngalah, mergo aku wes ra betah

uwes ojo gandoli, lungaku ra bakal bali
yen seh sayang karo dek’e, mending aku sadar diri
wes entek anggonku sabar, sabendino ati ambyar
aku mundur trimo ngalah, mergo aku wes ra betah

Video YouTube

#MundurNgalah #LusianaMalala #Maska
Lusiana Malala - Mundur Ngalah (New BWX Gedruk)
Official Live Music from Lusiana Malala "Mundur Ngalah"
Songwritter by Maska
Video by Maska Crewaktif
℗ & © Maska Music Records
Bagikan:

Post a Comment

Top Ads

Bottom Ads