Lirik Lagu Lungset 2 - Mala Agatha

Lirik Lagu Lungset 2 - Mala Agatha

tak enteni tekamu
nganti lungsete atiku
sabarku iki raono watese
tekan kapan ngenteni slirane

tak enteni tekamu
orientasi rong tahun sewindu
prasasat nganti rambut dadi puteh
sabar ngenteni slirane muleh

senadyan ono kabar seng marai panas nang kupeng kabare
neng kono nduwe, aku percoyo kowe
kabar kabar tak anggep angen, marai awakku gering
janjimu mbiyen tak ugemi, kowe mesti bali

tak enteni tekamu, nganti lungsete atiku
sabarku iki raono watese, tekan kapan ngenteni slirane
tak enteni tekamu, terapkan rong tahun sewindu
prasasat nganti rambut dadi puteh, sabar ngenteni slirane muleh
 
senadyan ono kabar seng marai panas nang kupeng kabare
neng kono nduwe, aku percoyo kowe
kabar kabar tak anggep angen, marai awakku gering
janjimu mbiyen tak ugemi, kowe mesti bali

tak enteni tekamu, nganti lungsete atiku
sabarku iki raono watese, tekan kapan
ngenteni slirane tekan kapan ngenteni slirane

Video YouTube

#Lungset2 #MalaAgatha #Maska
Mala Agatha - Lungset 2 (New Shakila)
Official Live Music from Mala Agatha "Lungset 2"
Songwritter by Rio Sablenk
Video by Maska Crewaktif
℗ & © Maska Music Records
Bagikan:

Post a Comment

Top Ads

Bottom Ads