Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Lali - Cak Blangkon

Lirik Lagu Lali Cipt. Cak Blangkon (Official Music Video)

koyo derese udan
ku curahkan cintaku
nanging kowe malah payungan

saat kau dirundung sepi
aku sing mbok curhati
biyen tak openi, saiki lali

nek pancen kowe wes ora sayang
biar ku menghilang, ben uripku tenang
aku ngerti saiki, kudu mandeg nyayangi
aku tahu diri wes ra mbok karepi

aku sing berjuang, dek’e sing mbok sayang
isoku mung nyawang, mung nyawang
saat kau dirundung sepi, aku sing mbok curhati
biyen tak openi, saiki lali

koyo derese udan, ku curahkan cintaku
nanging kowe malah payungan
saat kau dirundung sepi, aku sing mbok curhati
biyen tak openi, saiki lali

nek pancen kowe wes ora sayang
biar ku menghilang, ben uripku tenang
aku ngerti saiki, kudu mandeg nyayangi
aku tahu diri wes ra mbok karepi

nek pancen kowe wes ora sayang
biar ku menghilang, ben uripku tenang
aku ngerti saiki, kudu mandeg nyayangi
aku tahu diri wes ra mbok karepi
aku tahu diri wes ra mbok karepi

Video klip YouTube Lali Cipt. Cak Blangkon (Official Music Video)
lagu terbaru Lali cipt. Cak Blangkon

Post a Comment for "Lirik Lagu Lali - Cak Blangkon"