Notifikasi
Tidak ada notifikasi baru.

Lirik Lagu Enak Rasane - Suban Lora

Lirik Lagu Enak Rasane - Suban Lora ( Official Music Video ) original
Lirik Lagu Enak Rasane - Suban Lora ( Official Music Video )

Nyingit nyingit aku nemoni
Nyambung seduluran alasane
Awak sadar iki salah
Piye mane, enak rasane

Masio jenengku diganti neng HP-ne
Ra bakal iso ngelalekne
Masio senajan dekne wes onok bayine

Winginane bareng dekne
Seneng seneng podo lengone
Pingin baleni
Dekne saiki turu karo bojone

Ngilingi mercinge, lan mambu keringete 
Ra onok tisu, kaos dadi lape
Tetep enak rasane
Masio songolas detik waktune

Video klip YouTube Enak Rasane - Suban Lora ( Official Music Video )
Judul : ENAK RASANE
Cipta : SUBAN LORA,
Arranger : ADHI FEBRIAN
Lirik Lagu
Join the conversation
Post a Comment