Lirik Lagu Aku Karo Kowe - Mala Agatha

Lirik Lagu Aku Karo Kowe

naliko mbiyen tak gandeng tanganmu
tak sawang mripatmu gawe ayem atiku
nanging saiki sliramu adoh neng kono
ninggalke aku sing sayang karo dirimu

aku pesen ojo nganti ono wong liyo
jogonen atimu, simpenen roso tresnoku

gede roso tresnoku neng awakmu
gede roso sayangku neng awakmu
aku rindu manise esemmu
abote nyonggo roso tresnoku

mung biso nyimpen ning jero batinku
arep turu mong biso nyawang fotomu
iki piye rasane kok koyo ngene
nandang tresno terhalang jarak lan wektu
aku karo kowe
 
naliko mbiyen tak gandeng tanganmu
tak sawang mripatmu gawe ayem atiku
nanging saiki sliramu adoh neng kono
ninggalke aku sing sayang karo dirimu

aku pesen ojo nganti ono wong liyo
jogonen atimu, simpenen roso tresnoku

gede roso tresnoku neng awakmu
gede roso sayangku neng awakmu
aku rindu manise esemmu
abote nyonggo roso tresnoku

mung biso nyimpen ning jero batinku
arep turu mong biso nyawang fotomu
iki piye rasane kok koyo ngene
nandang tresno terhalang jarak lan wektu
aku karo kowe

mung biso nyimpen ning jero batinku
arep turu mong biso nyawang fotomu
iki piye rasane kok koyo ngene
nandang tresno terhalang jarak lan wektu
aku karo kowe

Video YouTube

#AkuKaroKowe #MalaAgatha #Maska
Mala Agatha - Aku Karo Kowe (New Shakila)
Songwritter by Rofiq Lembu
Video by Maska Crewaktif
℗ & © Maska Music Records
Bagikan:

Post a Comment

Top Ads

Bottom Ads