Chord & Lirik Septian Begug feat. Damara De - Nyanding Sepi

Kunci Gitar dasar Septian Begug feat. Damara De - Nyanding Sepi mulai dari C
Intro : F G Em Am
        Dm..F..G..

C
aku neng kene..
         Em
nyanding sepi sing tak rasakke..
   F
ademe angin ndalu..
          G
ngilingke marang sliramu..

C
sepurane kang mas..
     Em
kowe wes nyanding sepi..
    F
aku mblenjani janji..
      G
lungo ninggalke ledi..

Int. F..G..

C
saiki awake..
       Em
wes mlaku dewe-dewe..
       F
tulong lalekno aku..
     G              C
mugo kowe.. iso nerimo..

Dm      G
 opo ra kelingan
      C        Am
nalikane bebarengan..
          F
gandengan tangan
      G          C
saiki ngajak bubaran..

Dm         G
cobo tak lilakno
     C           Am
kowe karo wong liyo..
     F
karo wong lanang
  G         C  C7
pilihanmu sayang..

Reff :
   F            G
 jujur aku iseh tresno..
         Em           Am
 nanging kesel urip rekoso..
     F       G          C  C7
 sepurane.. aku pilih lungo..

 F             G
 tak ikhlas-ikhlasno..
      Em       Am
 mugo kowe bahagio..
       F
 tak dongakno..
         G        C
 mugo ra digawe gelo..

Musik : Dm E Am G
        F..G..

C
saiki awake..
       Em
wes mlaku dewe-dewe..
       F
tulong lalekno aku..
     G              C
mugo kowe.. iso nerimo..

Dm      G
 opo ra kelingan
      C        Am
nalikane bebarengan..
          F
gandengan tangan
      G          C
saiki ngajak bubaran..

Dm         G
cobo tak lilakno
     C           Am
kowe karo wong liyo..
     F
karo wong lanang
  G         C
pilihanmu sayang..

Reff :
   F            G
 jujur aku iseh tresno..
         Em           Am
 nanging kesel urip rekoso..
     F       G          C
 sepurane.. aku pilih lungo..

 F             G
 tak ikhlas-ikhlasno..
      Em     Am
 mugo kowe bahagio..
       F
 tak dongakno..
         G        C
 mugo ra digawe gelo..

 F          G
 senadyan loro..
        Em        Am
 mugo tabah lan legowo..
      F
 mugo kowe..
      G            C
 oleh sing luweh setyo..

 F          G
 senadyan loro..
       Em      Am
 aku tabah ora popo..
       F
 tak dongakno..
        G         C
 mugo kowe iso mulyo..

 F          G
 senadyan loro..
       Em      Am
 aku tabah ora popo..
       F
 tak dongakno..
        G         C
 mugo kowe iso mulyo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb C Am Dm
        Gm..Bb..C..

F
aku neng kene..
         Am
nyanding sepi sing tak rasakke..
   Bb
ademe angin ndalu..
          C
ngilingke marang sliramu..

F
sepurane kang mas..
     Am
kowe wes nyanding sepi..
    Bb
aku mblenjani janji..
      C
lungo ninggalke ledi..

Int. Bb..C..

F
saiki awake..
       Am
wes mlaku dewe-dewe..
       Bb
tulong lalekno aku..
     C              F
mugo kowe.. iso nerimo..

Gm      C
 opo ra kelingan
      F        Dm
nalikane bebarengan..
          Bb
gandengan tangan
      C          F
saiki ngajak bubaran..

Gm         C
cobo tak lilakno
     F           Dm
kowe karo wong liyo..
     Bb
karo wong lanang
  C         F   F7
pilihanmu sayang..

Reff :
   Bb           C
 jujur aku iseh tresno..
         Am           Dm
 nanging kesel urip rekoso..
     Bb      C          F   F7
 sepurane.. aku pilih lungo..

 Bb            C
 tak ikhlas-ikhlasno..
      Am       Dm
 mugo kowe bahagio..
       Bb
 tak dongakno..
         C        F
 mugo ra digawe gelo..

Musik : Gm A Dm C
        Bb..C..

F
saiki awake..
       Am
wes mlaku dewe-dewe..
       Bb
tulong lalekno aku..
     C              F
mugo kowe.. iso nerimo..

Gm      C
 opo ra kelingan
      F        Dm
nalikane bebarengan..
          Bb
gandengan tangan
      C          F
saiki ngajak bubaran..

Gm         C
cobo tak lilakno
     F           Dm
kowe karo wong liyo..
     Bb
karo wong lanang
  C         F
pilihanmu sayang..

Reff :
   Bb           C
 jujur aku iseh tresno..
         Am           Dm
 nanging kesel urip rekoso..
     Bb      C          F
 sepurane.. aku pilih lungo..

 Bb            C
 tak ikhlas-ikhlasno..
      Am     Dm
 mugo kowe bahagio..
       Bb
 tak dongakno..
         C        F
 mugo ra digawe gelo..

 Bb         C
 senadyan loro..
        Am        Dm
 mugo tabah lan legowo..
      Bb
 mugo kowe..
      C            F
 oleh sing luweh setyo..

 Bb         C
 senadyan loro..
       Am      Dm
 aku tabah ora popo..
       Bb
 tak dongakno..
        C         F
 mugo kowe iso mulyo..

 Bb         C
 senadyan loro..
       Am      Dm
 aku tabah ora popo..
       Bb
 tak dongakno..
        C         F
 mugo kowe iso mulyo..

Chord & Lirik lagu Septian Begug feat. Damara De - Nyanding Sepi mudah di mainkan untuk pemula.






Anang_at

Tempat belajar dari hal kecil muali dari dasar serta membagikan ilmu yang bermanfaat untuk anda. Optimis pasti kita bisa mencapai apa yang kita inginkan.

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال