Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chord & Lirik Septian Begug feat. Damara De - Nyanding Sepi

Kunci Gitar dasar Septian Begug feat. Damara De - Nyanding Sepi mulai dari C
Intro : F G Em Am
        Dm..F..G..

C
aku neng kene..
         Em
nyanding sepi sing tak rasakke..
   F
ademe angin ndalu..
          G
ngilingke marang sliramu..

C
sepurane kang mas..
     Em
kowe wes nyanding sepi..
    F
aku mblenjani janji..
      G
lungo ninggalke ledi..

Int. F..G..

C
saiki awake..
       Em
wes mlaku dewe-dewe..
       F
tulong lalekno aku..
     G              C
mugo kowe.. iso nerimo..

Dm      G
 opo ra kelingan
      C        Am
nalikane bebarengan..
          F
gandengan tangan
      G          C
saiki ngajak bubaran..

Dm         G
cobo tak lilakno
     C           Am
kowe karo wong liyo..
     F
karo wong lanang
  G         C  C7
pilihanmu sayang..

Reff :
   F            G
 jujur aku iseh tresno..
         Em           Am
 nanging kesel urip rekoso..
     F       G          C  C7
 sepurane.. aku pilih lungo..

 F             G
 tak ikhlas-ikhlasno..
      Em       Am
 mugo kowe bahagio..
       F
 tak dongakno..
         G        C
 mugo ra digawe gelo..

Musik : Dm E Am G
        F..G..

C
saiki awake..
       Em
wes mlaku dewe-dewe..
       F
tulong lalekno aku..
     G              C
mugo kowe.. iso nerimo..

Dm      G
 opo ra kelingan
      C        Am
nalikane bebarengan..
          F
gandengan tangan
      G          C
saiki ngajak bubaran..

Dm         G
cobo tak lilakno
     C           Am
kowe karo wong liyo..
     F
karo wong lanang
  G         C
pilihanmu sayang..

Reff :
   F            G
 jujur aku iseh tresno..
         Em           Am
 nanging kesel urip rekoso..
     F       G          C
 sepurane.. aku pilih lungo..

 F             G
 tak ikhlas-ikhlasno..
      Em     Am
 mugo kowe bahagio..
       F
 tak dongakno..
         G        C
 mugo ra digawe gelo..

 F          G
 senadyan loro..
        Em        Am
 mugo tabah lan legowo..
      F
 mugo kowe..
      G            C
 oleh sing luweh setyo..

 F          G
 senadyan loro..
       Em      Am
 aku tabah ora popo..
       F
 tak dongakno..
        G         C
 mugo kowe iso mulyo..

 F          G
 senadyan loro..
       Em      Am
 aku tabah ora popo..
       F
 tak dongakno..
        G         C
 mugo kowe iso mulyo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb C Am Dm
        Gm..Bb..C..

F
aku neng kene..
         Am
nyanding sepi sing tak rasakke..
   Bb
ademe angin ndalu..
          C
ngilingke marang sliramu..

F
sepurane kang mas..
     Am
kowe wes nyanding sepi..
    Bb
aku mblenjani janji..
      C
lungo ninggalke ledi..

Int. Bb..C..

F
saiki awake..
       Am
wes mlaku dewe-dewe..
       Bb
tulong lalekno aku..
     C              F
mugo kowe.. iso nerimo..

Gm      C
 opo ra kelingan
      F        Dm
nalikane bebarengan..
          Bb
gandengan tangan
      C          F
saiki ngajak bubaran..

Gm         C
cobo tak lilakno
     F           Dm
kowe karo wong liyo..
     Bb
karo wong lanang
  C         F   F7
pilihanmu sayang..

Reff :
   Bb           C
 jujur aku iseh tresno..
         Am           Dm
 nanging kesel urip rekoso..
     Bb      C          F   F7
 sepurane.. aku pilih lungo..

 Bb            C
 tak ikhlas-ikhlasno..
      Am       Dm
 mugo kowe bahagio..
       Bb
 tak dongakno..
         C        F
 mugo ra digawe gelo..

Musik : Gm A Dm C
        Bb..C..

F
saiki awake..
       Am
wes mlaku dewe-dewe..
       Bb
tulong lalekno aku..
     C              F
mugo kowe.. iso nerimo..

Gm      C
 opo ra kelingan
      F        Dm
nalikane bebarengan..
          Bb
gandengan tangan
      C          F
saiki ngajak bubaran..

Gm         C
cobo tak lilakno
     F           Dm
kowe karo wong liyo..
     Bb
karo wong lanang
  C         F
pilihanmu sayang..

Reff :
   Bb           C
 jujur aku iseh tresno..
         Am           Dm
 nanging kesel urip rekoso..
     Bb      C          F
 sepurane.. aku pilih lungo..

 Bb            C
 tak ikhlas-ikhlasno..
      Am     Dm
 mugo kowe bahagio..
       Bb
 tak dongakno..
         C        F
 mugo ra digawe gelo..

 Bb         C
 senadyan loro..
        Am        Dm
 mugo tabah lan legowo..
      Bb
 mugo kowe..
      C            F
 oleh sing luweh setyo..

 Bb         C
 senadyan loro..
       Am      Dm
 aku tabah ora popo..
       Bb
 tak dongakno..
        C         F
 mugo kowe iso mulyo..

 Bb         C
 senadyan loro..
       Am      Dm
 aku tabah ora popo..
       Bb
 tak dongakno..
        C         F
 mugo kowe iso mulyo..

Chord & Lirik lagu Septian Begug feat. Damara De - Nyanding Sepi mudah di mainkan untuk pemula.






Post a Comment for "Chord & Lirik Septian Begug feat. Damara De - Nyanding Sepi"