Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sindy Purbawati - Percuma Ngenteni (Lirik, Mp3)

Anangzd - Pada tanggal 12 Januari 2021 Sindy Purbawati merilis lagu terbaru berjudul Percuma Ngenteni, lagu Percuma Ngenteni bisa kalian putar di Chanel YouTube Sindy Purbawati

Lirik lagu Percuma Ngenteni menceritakan Kecewa dalam hubungan percintaan sampai ke hati yang paling dalam.


Lirik Lagu Percuma Ngenteni

jagat royo sing iso nyeksekno
kuciwo roso ning dodo
kowe ora ngerti
jeroning ati
tresnaku tekan pati

opo kowe ora rumongso
yen polahmu kuwi nyikso
loro atiku kebacut loro
tresnoku mbok gantung koyok lowo

percuma ngenteni
udan gerimis ing mongso ketigo
ibarat koyok
nunggu surute banyu segoro

ngendikanmu
ora iso digugu
nelangso rosoning jiwo
tak tompo senajan ora lilo

Social Media

Dengerin Juga di

#PercumaNgenteni #SindyPurbawati #SindenRockers #JavaneseSinger


⚠ Tips! Klik 2x

Post a Comment for "Sindy Purbawati - Percuma Ngenteni (Lirik, Mp3)"