Lirik Lagu Nalangsa - Iis Ariska + Mp3

Lirik lagu Iis Ariska - Nalangsa Lirik ini bersumber dari YouTube 

Iis Ariska - Nalangsa Lirik

Hate abdi nalangsa henteu aya papadana
henteu sangka geuning anjeun bet sulaya
Kapungkur balaka anjeun rek leres ngacinta
Sumpah suci urang rek hirup ngahiji

Diri abdi kasiksa hirup ge katalangsara
Batin ceurik ngajerit maratan langit
Henteu sangka bet kieu jadina

Jangji anjeun hirup rukun sauyunan
Jangji anjeun hidup tumbuh babarengan
Jangji anjeun mika asih mikaheman
Mawa bagja keur urang duaan

haaa... haaa...

Tapi anjeun bet tega megatkeun cinta
Tapi anjeun bet tega midua cinta
Tapi anjeun nunyien rekaperdaya
Janji manis racun na asmara

Teu sangka anjeun tos sulaya
Teu sangka anjeun tos midua

Diri abdi kasiksa hirup ge katalangsara
Batin ceurik ngajerit maratan langit
Henteu sangka betkieu jadina

Jangji anjeun hirup rukun sauyunan
Jangji anjeun hidup tumbuh babarengan
Jangji anjeun mika asih mikaheman
Mawa bagja keur urang duaan

Tapi anjeun bet tega megatkeun cinta
Tapi anjeun bet tega midua cinta
Tapi anjeun nunyien dekaperdaya
Janji manis racun na asmara
Teu sangka anjeun tos sulaya
Teu sangka anjeun tos midua

Diri abdi kasiksa hirup ge katalangsara
Batin ceurik ngajerit maratan langit
Henteu sangka betkieu jadina


Kumpulan Lirik Original Lagu Nalangsa - Iis Ariska (Official), Lagu indonesia, Lagu Asia, Lagu Barat, Lagu Luar. Gener Lagu pop, Rock, Jazz, Gospel, Blues, RnB, Funk, Metal, Electronic, Raggae, Hip Hop, Techno, PopCountry, Dangdut, Latin, pOp Punk, Hardcore,Punk, Kepop. Kumpulan lirik yang di bagikan seperti isi musik official. Iis Ariska - Nalangsa [ Official Music Video ]
Bagikan:

Post a Comment