Lirik Lagu Lungamu Ninggal Kenangan - Happy Asmara (Official)

Lirik Lagu Lungamu Ninggal Kenangan - Happy Asmara

Lungamu ninggal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medhotke tali katresnan

Yen pancen kuwi dalane
Tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Cubo tak kuat kuatke
Weruh kowe karo dekne
Bisoku amung dongakne
Mugo langgeng selawase

Lungamu ninggal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medhotke tali katresnan

Yen pancen kuwi dalane
Tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane
Sak tenane aku sayang
Jero ning atiku iki
Wegah kelangan

Tak ikhlasne kowe ngilang
Senajan biyen kowe
Wis tau tak sayang

Tresnoku kok sio sio
Ninggal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap semanten matur nuwun

Lungamu ninggal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medhotke tali katresnan

Yen pancen kuwi dalane
Tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane
Sak tenane aku sayang
Jero ning atiku iki
Wegah kelangan

Tak ikhlasne kowe ngilang
Senajan biyen kowe
Wis tau tak sayang

Tresnoku kok sio sio
Ninggal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap semanten matur nuwun


Gambar dari Youtube

Kumpulan Lirik Original Lagu Happy Asmara - Lungamu Ninggal Kenangan (Official), Lagu indonesia, Lagu Asia, Lagu Barat, Lagu Luar. Gener Lagu pop, Rock, Jazz, Gospel, Blues, RnB, Funk, Metal, Electronic, Raggae, Hip Hop, Techno, PopCountry, Dangdut, Latin, pOp Punk, Hardcore,Punk, Kepop. Kumpulan lirik yang di bagikan seperti isi musik official.
Bagikan:

Post a Comment

Top Ads

Bottom Ads