Lirik Lagu Happy Asmara - Tugu Jam Medot Janji + Mp3

INFORMASI
Judul Tugu Jam Medot Janji
Penyanyi Happy Asmara
Rilis 9 Oktober 2020
Album Single 2020
Genre Dangdut

Gambar dari YouTube
Download Mp3 Klik 2 kali
Lirik Lagu Tugu Jam Medot Janji

opo mergo aku wong ra duwe
mung isone gawe kowe kere
tapi catet siji ngendikane Gusti
bondo dunyo ra digowo mati

mas kowe sing tak sayang
dudu liane yo mung karo kowe
kabeh wis tak lakoni, kabeh wes tak turuti
yomung siji jaluk pangertimu

ning tugu jam kowe ngucap janji
bakal ngancani urip lan matiku
nanging kowe mblenjani, gawe loro ning ati
medot janji demi wedok kuwi

opo mergo aku wong ra duwe
mung isone gawe kowe kere
tapi catet siji ngendikane Gusti
bondo dunyo ra digowo mati

 
kowe sing tak wanti malah mblenjani
jare arep ngancani dadane ngapusi

ning tugu jam kowe ngucap janji
bakal ngancani urip lan matiku
nanging kowe mblenjani, gawe loro ning ati
medot janji demi wedok kuwi

opo mergo aku wong ra duwe
mung isone gawe kowe kere
tapi catet siji ngendikane Gusti
bondo dunyo ra digowo mati

bondo dunyo ra digowo mati
bondo dunyo ra digowo mati

Kumpulan Lirik Original Lagu Happy Asmara - Tugu Jam Medot Janji (Official), Lagu indonesia, Lagu Asia, Lagu Barat, Lagu Luar. Gener Lagu pop, Rock, Jazz, Gospel, Blues, RnB, Funk, Metal, Electronic, Raggae, Hip Hop, Techno, PopCountry, Dangdut, Latin, pOp Punk, Hardcore,Punk, Kepop. Kumpulan lirik yang di bagikan seperti isi musik official.
Post a Comment (0)
Previous Post Next Post