Download Mp3 Ora Keturutan - Sindy Purbawati dan Lirik


Lirik Lagu Ora Keturutan

siji sing paling tak adohi
perkoro siji sing paling tak wedeni
yen wayahing wengi aku lungguh dewekan
kebayang kabeh endahing asmoro

opo kowe yo melu ngerasakke
roso kangen sing ora ono obate
arep tak gowo ning endi gedene tresnoku iki
aku wedi ke gowo tekan pati

aku ning kene iseh kangen kowe
rino wengi jenengmu ngawe ngawe
kowe ning kono rungokno jerite atiku
montang manting uripku mbok tinggal mplayu

aku durong biso ngelalekke kowe
jenengmu iseh kantil ning njero atiku
takdirku iki pancen abot sanggane
mendem tresno nanging ora keturutan

mendem tresno nanging ora keturutan
opo kowe yo melu ngerasakke
roso kangen sing ora ono obate
arep tak gowo ning endi gedene tresnoku iki
aku wedi ke gowo tekan pati

aku ning kene iseh kangen kowe
rino wengi jenengmu ngawe ngawe
kowe ning kono rungokno jerite atiku
montang manting uripku mbok tinggal mplayu

aku durong biso ngelalekke kowe
jenengmu iseh kantil ning njero atiku
takdirku iki pancen abot sanggane
mendem tresno nanging ora keturutan
Kumpulan Lirik Original Lagu Ora Keturutan - Sindy Purbawati (Official), Lagu indonesia, Lagu Asia, Lagu Barat, Lagu Luar. Gener Lagu pop, Rock, Jazz, Gospel, Blues, RnB, Funk, Metal, Electronic, Raggae, Hip Hop, Techno, PopCountry, Dangdut, Latin, pOp Punk, Hardcore,Punk, Kepop. Kumpulan lirik yang di bagikan seperti isi musik official. Sindy Purbawati - Ora Keturutan | Official Music Video
Bagikan:

Post a Comment

Top Ads

Bottom Ads