Download Mp3 Kepangku Kapang - Sindy Purbawati


Lirik Lagu Kepangku Kapang

sinten sinambat ing wewangi iki
amung siro yekti
esemme kang manis madu
duh wong bagus

tresno lir tirto gumanti dahono
awit siro marang roso
endah rumembyak rekmamu
dadyo angenku saben dalu

wengi kadyo setro kagowo lungane baskoro
peteng tanpo condro, tanpo kartiko

lumayu ing awang awang hanggayuh lintang
nyanding kekaronsih mung dadi lelamunan
lewat kidung iki mugo biso ngerteni
sakjroning ati iki kangmas ngugemi janji

wengi kadyo setro kagowo lungane baskoro
peteng tanpo condro, tanpo kartiko

lumayu ing awang awang hanggayuh lintang
nyanding kekaronsih mung dadi lelamunan
lewat kidung iki mugo biso ngerteni
sakjroning ati iki kangmas ngugemi janji

nadyan datan handarbeni bakal tak rukti suci sejati
duh maruto kandakno saktemene aku isih tresno

⚠ Tips! Klik 2x


Kumpulan Lirik Original Lagu Kepangku Kapang - Sindy Purbawati (Official), Lagu indonesia, Lagu Asia, Lagu Barat, Lagu Luar. Gener Lagu pop, Rock, Jazz, Gospel, Blues, RnB, Funk, Metal, Electronic, Raggae, Hip Hop, Techno, PopCountry, Dangdut, Latin, pOp Punk, Hardcore,Punk, Kepop. Kumpulan lirik yang di bagikan seperti isi musik official. Download kumpulan Lagu Mp3 sudah di berizin oleh kak Sindy Purbawati. Kepangku Kapang - Sindy Purbawati


0 Comments:

Post a Comment