Download Mp3 Jikalau Kau Cinta Versi Jawa - Sindy Purbawati dan Lirik


Lirik Lagu Banyu Moto 
Versi Jowo 

umpamo kowe tresno
pancen banget tresno
ojo ora kondo kowe ora tresno

umpama kowe sayang
pancet banget sayang
ora mung crito opo roso
tulungen tunjukno

Reff
ojo nganti
tumeko wancining pepisahan
lan sekabehe sing nyiso hamung banyu moto
hamung lohing moto

Iso Ugo
tresno tansah sirno selawase
lan sekabehe sing nyiso
hamung banyu moto
hamung luhing moto
tresno

umpama kowe sayang
pancet banget sayang
ora mung crito opo roso
tulungen tunjukno

Bridge
sliramu seneng mbedo
ambyar roso ning dodo
nyingkir aku ra doyo
ngilangke tresno
percoyo..oo

Reff
ojo nganti
tumeko wancining pepisahan
lan sekabehe sing nyiso hamung banyu moto
hamung lohing moto

Iso Ugo
tresno tansah sirno selawase
lan sekabehe sing nyiso
hamung banyu moto
hamung luhing moto
tresno
hamung luhing moto
hamung luhing moto
tresno

⚠ Tips! Klik 2x


Kumpulan Lirik Original Lagu Jikalau Kau Cinta Versi Jawa by Sindy Purbawati  (Rock Version) (Official), Lagu indonesia, Lagu Asia, Lagu Barat, Lagu Luar. Gener Lagu pop, Rock, Jazz, Gospel, Blues, RnB, Funk, Metal, Electronic, Raggae, Hip Hop, Techno, PopCountry, Dangdut, Latin, pOp Punk, Hardcore,Punk, Kepop. Kumpulan lirik yang di bagikan seperti isi musik official. Download kumpulan Lagu Mp3 sudah di berizin oleh kak Sindy Purbawati. Judika Jikalau Kau Cinta Versi Jawa by Sindy Purbawati "Sinden Rockers"
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama